HomeFeaturedFocusTeasing interesant pentru LG V10

Teasing interesant pentru LG V10

Coreenii de la LG au și trecut la ofensivă în ceea ce privește noul lor smartphone cu două ecrane (ambele frontale) și cu specificații de top și au lansat un teasing de-a dreptul interesant pentru lansarea acestui produs inedit, lansare care este programată, conform acestui clip video, să se întâmple pe 1 octombrie. Mult nu mai este de așteptat și vom vedea acest terminal inedit în toată splendoarea sa. De asemenea, tot atunci vom afla și sub ce denumire comercială va prezenta LG acest smartphone, pentru că mă îndoiesc sincer că va rămâne V10, o denumire de băutură spirtoasă autohtonă. E nevoie de ceva mai inspirat.

Clipul ne ajută să înțelegem într-o manieră foarte elegantă care este poziționarea celui de-al doilea ecran al acestui smartphone, deși știam acest lucru cu ocazia leak-ului de ieri. Însă acum prezentarea mult mai artistică face mult.

Nu există încă niciun indiciu despre funcționalitatea acestui al doilea ecran, dar chiar și așa, trebuie să recunosc că îmi place conceptul celor de la LG, care folosește o bucată bună din partea frontală care, până acum, la mai toate telefoanele smart, era irosită degeaba. Mai avem o săptămână de așteptare până vom vedea detalii oficiale despre acest proiect inedit.

via YouTube

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep