HomeFeaturedFocusLG V10 in fata glontului

LG V10 in fata glontului

Mă întrebam cu ceva vreme în urmă, e drept, mai mult retoric, până unde poate merge inventivitatea celor care supun telefoanele smart celor mai ciudate cazne, numind sforăitor teste de rezistență fizică și mecanică aceste procedee. Am văzut telefoane sfredelite cu mașina de găurit, am văzut telefoane luate la șuturi la propriu, nimic nu părea că ar mai putea să surprindă. Și totuși, un individ pe numele său Richard Ryan de la FullMag s-a decis să ne arate cum se comportă LG V10 în fața unui glonț de calibrul 50 mm tras dintr-o pușcă cu lunetă.

E drept, am mai văzut telefoane împușcate, dar în mod accidental. Ambele situații pe care le-am tratat aici au făcut din respectivele victime, una din tabăra Samsung și cea de-a doua, pentru imparțialitate, venind de la Apple, super-eroi care au salvat viața proprietarilor lor.

Însă telefon împușcat în mod intenționat, eu unul nu mai văzusem până acum. Pesemne că o fi și ăsta un test. Oricum, atrage atenția și ăsta cred că era scopul principal. O să vă las cu filmul de mai jos, cu singura mențiune că, deși LG-ul V10 sfârșește tragic, mie mi se pare că s-a descurcat mai mult decât onorabil la prima împușcătură. Indiferent dacă au rămas urme de glonț pe sticla sa sau nu, a supraviețuit miraculos la prima tentativă.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep