HomeFeaturedFocusCat muncesti (sau ce vinzi) pentru un iPhone 6s

Cat muncesti (sau ce vinzi) pentru un iPhone 6s

Am citit un studiu relativ interesant care m-a pus intens pe gânduri. Cei de la Statista au realizat un grafic inedit care ne arată câte ore de muncă (în funcție de venitul mediu al populației din acel oraș) este nevoie să presteze un cetățeam pentru a-și putea permite proaspăt lansatul iPhone 6s. L-am parcurs cu interes și am o întrebare, un contra-argument și o concluzie la toată strădania lor, pe care am de gând să le împărtășesc cu voi.

statista graph

Având în vedere că un chinez, care are de muncit 217 ore pentru a-și cumpăra un smartphone nou de la Apple, era dispus să își vândă un rinichi, cam ce ar trebui să-și vândă un ucrainean (care are de lucrat 627 de ore pentru același scop nobil)? Dacă cumva v-ați gândit la ceva pervers sau la chirurgie avansată, răspunsul este mult mai simplu: serviciile! Este bine oricând să ai un ucrainean la îndemână. 🙂

Aș demonta totuși, scurt și sec, toată cercetarea celor de la Statista, care au muncit în zadar: iPhone (cu atât mai mult modelul 6s) nu este un telefon pentru cei cu venituri medii!

Iar concluzia la studiul lor, este una, aș spune eu, evidentă. Mă mut în Elveția!!!

via Statista

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep