HomeFeaturedFocusTrasaturi de flagship: Meizu PRO 5 prezentat oficial

Trasaturi de flagship: Meizu PRO 5 prezentat oficial

Telefonul chinezilor de la Meizu a fost prezentat oficial și, cel puțin pe hârtie arată impecabil. Ba chiar se mândrește deja că le-a dat clasă în benchmark-uri lui Samsung Galaxy Note 5 și lui Galaxy S6 edge+. Asta este o palmă cu atât mai grea pe obrazul lui Samsung, cu cât Meizu PRO 5 folosește chiar chipset-ul coreenilor, prezent și în flagship-urile acestora enumerate mai sus, un Exynos 7420 (14nm FinFET) cu GPU Mali T760 MP8. Procesorul cu opt nuclee are patru tactate la 2,1 GHz (Cortex-A57) și patru tactate la 1,4 GHz (Cortex-A53).

Meizu-Pro-5 3

Vor exista două variante de memorii. Una cu 3 GB de memorie RAM și 32 de GB pentru stocare internă, cea de-a doua, pentru entuziaști, cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB memorie internă. Restul specificațiilor este alcătuit dintr-un ecran Super AMOLED fulHD (1080 x 1920 pixeli) de 5,7 inchi protejat cu sticlă 2.5D, un cuplu de camere foto de 21 și de 5 megapixeli, un acumulator de 3050 mAh și un Android 5.1 Lollipop peste care vine skin-ul proprietar al Meizu.

Din punctul de vedere al aspectului, cârcotașii spun că Meizu PRO 5 seamănă destul de bine cu ultima generație de iPhone. Cred că mai corect și mai împăciuitor ar fi să spunem că are câte ceva de la toți marii producători.

Meizu-Pro-5

Prețurile valabile pentru China, acolo unde se va pune în vânzare telefonul (pe 12 octombrie) sunt de aproximativ 435 dolari pentru versiunea cu 3 GB de RAM și 32 stocare internă și 490 dolari pentru cea mai potentă. Destul de atractive, aș spune eu, mai ales prin perspectiva rezultatelor din benchmark-uri fluturate mai sus.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep