HomeEvenimenteUnde se poate urmari livestream-ul lansarii Apple iPhone 6s de maine

Unde se poate urmari livestream-ul lansarii Apple iPhone 6s de maine

Apple event

Ne mai desparte mai puțin de o zi până la evenimentul Apple din 09.09.2015, moment în care toată lumea așteaptă să vadă cel puțin două noi iPhone-uri (6S și poate un 6S Plus) alături de un posibil iPad Pro (concurent de Surface Pro) și eventual să fie prezentat în sfârșit set-up-boxul Apple TV. Sunt șanse să vedem și datele de lansare pentru iOS 9, WatchOS 2 și OS X El Capitan și de ce nu un one more thing.

Toate cele de mai sus sunt simple speculații, e adevărat că sunt bazate pe experiența ultimilor ani. Mie mi-ar plăcea să vedem produse noi, interesante, despre care încă nu știm nimic. Să fim surprinși din nou și să vedem cu ce mai poate momi Apple fanii.

Așa că notați-vă în calendar data de 09.09.2015, ora 20:00 a României. Și folosiți link-ul acesta http://www.apple.com/apple-events/september-2015/?at=11lDJ&ct=f8dc0ccfc1054c625ad864105f7a6ee3 (din câte am înțeles va putea fi accesat în premieră și de pe PC-uri) ca să urmăriți în direct prezentarea. Și ne auzim pe Twitter (@balanionut) să comentăm puțin.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep