HomeFeaturedFocusOppo R7 Plus FC Barcelona Limited Edition

Oppo R7 Plus FC Barcelona Limited Edition

Recunosc că inițial am vrut să fiu ironic la adresa acestei serii limitate. Apoi, am zis că este prea mult material despre același producător chinez, după ce, cu câteva ore în urmă v-am povestit despre Oppo R7 Lite. Însă după ce am citit materialul am realizat că inițiativa celor de la Oppo este una lăudabilă și că merită să v-o împărtășesc și vouă. Așa cum v-ați prins din titlu, este vorba despre o versiune customizată a lui Oppo R7 Plus, cu carcase, huse și un wallpapper customizat, totul în perspectiva parteneriatului pe care Oppo îl are cu FC Barcelona. Vor fi 5000 de astfel de telefoane disponibile la vânzare la un preț de 550 dolari, pe site-ul oficial al producătorului.

Pe lângă aceastea, și aici este partea frumoasă și demnă de menționat depre care vă vorbeam, vor exista câteva terminale cu autografe de la superstarurile Barcelonei. Lionel Messi, Andres Iniesta și Dani Alves vor semna pe dispozitive care se vor vinde prin licitație publică, pe eBay, pe 12 septembrie. Toate fondurile încasate se vor duce către fundația FC Barcelona Foundation, cu menirea de a fi folosite în scopuri caritabile. Un gest frumos din partea celor două părți implicate.

oppo small r7 plus barcelona

De asemenea, vor exista concursuri prin care astfel de terminale personalizate vor putea ajunge pe fani. Pentru detalii despre licitație și despre aceste concursuri, urmăriți canalele oficiale de comunicare ale Oppo.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep