HomeFeaturedFocusVideo: ce cred fanii despre un iPhone de prima generatie prezentat ca...

Video: ce cred fanii despre un iPhone de prima generatie prezentat ca 6S

apple fanboys

Nu e nici prima și nici ultima dată când ajungem să ne amuzăm de ceea ce cred unii despre un smartphone de care doar au auzit, poate nu l-au văzut niciodată. De data asta vorbim despre nou lansatul iPhone 6S pe care echipa lui Jimmy Kimmel îl prezintă sub forma unui iPhone de primă generație.

Ce credeți că spun fanii?

De la e mai bun, are ecran mult mai strălucitor, display-ul e mai ușor de folosit, camera se mișcă mai bine și până la deja clasicul ”Apple e reușit și de data asta”. Dar mai bine vă las să savurați.

În mod cert în material au intrat doar acele personaje care au dat-o în bară rău de tot. Poate că oriunde altundeva în lume s-ar fi întâmplat la fel, nu numai la americani. Și sunt absolut sigur că dacă era luat un alt subiect la fel de cunoscut, în același context, rezultatele nu ar fi fost foarte diferite.

Vă amintiți de faza cu Androidul prezentat drept iOS 9? Uitați aici.

Rămâne un singur lucru: fie că ne place, fie că nu, iPhone-ul este unul din produsele remarcabile ale secolului 21 și e meritul Apple (Steve Jobs?) că a reușit asta. Nu m-ar mira ca la un moment dat să zicem la smartphone iPhone așa cum la copiator îi spunem Xerox.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep