HomeFeaturedFocusStock Android 6 Marshmallow poate fi descarcat si instalat pe LG G4

Stock Android 6 Marshmallow poate fi descarcat si instalat pe LG G4

The-LG-G4

LG e practic prima companie care aduce Android 6.0 Marshmallow pe smartphone-urile non-Nexus și primul aparat care beneficiază de asta este flagship-ul său din 2015, LG G4. Vă spuneam acum câteva zile că LG a planificat lansarea Android 6.0 Marshmallow și că în Europa va veni prima dată în Polonia. Asta s-a întâmplat și urmarea a fost că entuziaștii de pe XDA au extras ROM-ul de Android 6.0 Marshmallow și îl oferă tuturor celor ce doresc să îl instaleze pe propriile aparate.

Aici găsiți detaliile legate de cum se instalează. Recomandarea mea este să citiți cu mare atenție informațiile publicate acolo și să știți că deocamdată merge doar pe modelul H815 20A (varianta internațională a lui LG G4), dacă vreți să îl puneți pe un aparat branduit de operator vă ascumați un risc.

Și știți probabil că pentru a putea pune un ROM custom pe Android e nevoie să aveți bootloader-ul deblocat, să fie instalat TWRP 2.8.7+. Pentru cine informațiile astea nu sunt criptic Android 6.0 Marshmallow de LG G4 e la câteva clicuri distanță.

Zilele astea o să fac și eu update-ul și o să revin cu detalii despre cum merge.

Acestea fiind zise, intrați pe XDA Developers și luați link-ul de download pentru Stock Android 6.0 Marshmallow de LG G4 și detaliile complete de instalare.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep