Telefoanele Huawei primesc Android Marshmallow 6.0

0

huawei-logo

Un comunicat oficial din partea Huawei România poate aduce o veste bună pentru posesorii de terminale Huawei (inclusiv Honor) de la noi din țară: ultima versiune de update este acum disponibilă pentru majoritatea modelelor din gamă Huawei, dar și pentru cele din gama Honor. Asta înseamnă modelele Huawei P8lite (Single Sim și Dual SIM), Huawei P8 (Single SIM), Huawei Mate 7 (Single Sim și Dual SIM), Huawei GX8 (Single și Dual SIM), Mate S (Single SIM), Honor 7 (Dual SIM), Honor 6 (Dual SIM), Honor 4C (Dual SIM), Honor 4X (Dual SIM) și Honor 5X (Dual SIM). Update-ul este disponibil pentru modelele comercializate pe plan local și achiziționate de la partenerii oficiali Huawei. Mai exact, modelele de smartphone-uri open market, care nu aparțin de un operator de telefonie local și care implicit, nu au software-ul personalizat de acesta.

Noua versiune de software poate fi instalată de către toți utilizatorii Huawei și Honor cu ajutorul aplicației HiCare, care poate fi descărcată din magazinul Google Play. Pentru instalare, utilizatorii trebuie să încarce complet dispozitivul și să efectueze următorii pași:

  1. Să acceseze aplicația HiCare;
  2. Să se asigure că versiunea HiCare pe care o folosesc este cea mai recentă;
  3. Să accepte termenii și condițiile companiei Huawei;
  4. Să se asigure că regiunea bifată este Europa, pe urmă să selecteze țara de origine, respectiv România;
  5. După aceea, este necesar să selecteze pe rând, opțiunile: OS Upgrade Early Adopters -> Apply -> System Update.
  6. După parcurgerea acestor pași, noul update va fi instalat pe telefon.

România este singura țară din Europa care beneficiază de noul update Android Marshmallow 6.0 aprobat pentru toate modelele Huawei și Honor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here