HomeFeaturedFocusBluboo Xtouch Pro, un nou erou asiatic?

Bluboo Xtouch Pro, un nou erou asiatic?

Chiar dacă nu a fost încă prezentat oficial, terminalul celor de la Bluboo, despre care recunosc sincer că nu am mai auzit până acum, arată extrem de elegant și de promițăror. Mărturie stau pozele care au ieșit la iveală și care risipesc misterul legat de aspectul fizic al acestui viitor terminal. Speculațiile dau prețul pentru versiunea de bază, Xtouch ca fiind situat sub 200 dolari. Dacă și specificațiile tehnice leak-uite se adeveresc, atunci titulatura de erou asiatic este potrivită.

Ecran de 5 inchi protejat cu safir, cameră foto principală de 13 de megapixeli sau un acumulator de 3050 mAh sunt doar câteva dintre promisiunile făcute de acest terminal. Dacă nu pare suficient (deși este bine să așteptăm configurația finală și oficială pentru a face o astfel de apreciere), vom avea la dispoziție varianta Pro, care vine să amplifice experiența. Iar 4 GB de memorie RAM, cameră foto de 20,7 megapixeli și un chipset MediaTek Helio X10 par a avea forța necesară să ofere senzații tari iubitorilor de dispozitive mobile.

Să vedem însă dacă și anonimii de la Bluboo au această intenție la adresa utilizatorilor europeni, de pildă, sau, ca marea masă de producători din China, se vor limita la piața proprie. Ar fi păcat!

via Android Headlines

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep