HomeEvenimenteCopiii pasionati de IT sunt invitati la o noua editie #SuperCoders

Copiii pasionati de IT sunt invitati la o noua editie #SuperCoders

super coders

Sâmbătă, pe 17 octombrie toți copiii pasionați de programare sunt invitați de către Orange România la o nouă ediție a #SuperCoders. Este vorba de a treia ediție, de data aceasta fiind dedicată protecției mediului.

Micuții participanți vor învăța cum să utilizeze limbajul programării și, îndrumați de traineri specializați, își vor crea propriile animații. #SuperCoders 3 va avea loc simultan în nouă țări din Africa și Europa, unde grupul Orange este prezent.

Tema acestei ediții #SuperCoders este protecția mediului, copiii fiind încurajați să dezvolte jocuri și animații construite în jurul aspectelor de mediu, precum încălzirea globală, consumul iresponsabil, reciclarea și protejarea biodiversității. Copiii vor învăța într-un mod interactiv cum tehnologia poate contribui la adresarea temelor care ne preocupă pe toți și la găsirea de soluții pentru acestea.

Așa că dacă copilul dumneavoastră are abilități de programare vă recomand să îl înscrieți în competiție pentru că are șansa să facă ceva diferit și să învețe să folosească tehnologia într-o direcție pozitivă, mai mult, prin participarea alături de alți copii își va putea dezvolta și spiritul competitiv.

#SuperCoders va avea loc în București, sâmbătă pe 17 octombrie, între orele 11:00 și 15:00 la Impact Hub București (str. Halelor nr. 5, zona Piața Unirii).

Cine dorește să se înscrie poate să trimită un email pe adresa csr@orange.ro până cel târziu vineri, 16 octombrie. Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate.

De reținut că este obligatoriu ca toți copiii participanți să fie însoțiți de către un adult. Programul detaliat al seminarului se va comunica ulterior, pe e-mail, după confirmarea înscrierii.

Mai multe detalii despre #SuperCoders puteți afla accesând https://www.orange.ro/about/noutati-ro.html .

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep