HomeFeaturedFocusGalaxy On7 listat de Samsung pe site-ul oficial

Galaxy On7 listat de Samsung pe site-ul oficial

Asta se cheamă deja o confirmare oficială a acestui smartphone care vrea să revoluționeze noțiunea de low-budget așa cum a existat ea până acum în accepțiunea Samsung (adiucă configurații foarte joase la prețuri nu tocmai mici). Seria On, din care se pare că va mai face parte și un Galaxy On5 aduce în gama de jos elementele de design specifice telefoanelor high-end ale coreenilor. Și poate și mai important, umblă puțin la partea de specificații tehnice, încercând parcă să facă din aceste terminale potențiali concurenți pentru brand-urile cu adevărat renumite pentru telefoanele entry-level, mai ales pe piața din China, acolo unde a fost listat deocamdată On7.

Mai exact, mă impresionează cantitatea de memorie RAM de 1,5 GB. Nu s-au îndurat cei de la Samsung să meargă direct la 2 GB, dar au renunțat la pragul de 1 GB și mie îmi place pasul ăsta. Se vede treaba că producătorii chinezi încep să forțeze mâna celor consacrați, care conștientizează încet faptul că nu vinde doar numele, mai e nevoie și de câteva specificații.

Drum lung mai este în față. Exceptând memoria RAM, Samsung Galaxy On7 nu impresionează foarte mult. Un display TFT de 5,5 inchi și 720p rezoluție, un chipset (probabil Exynos) cu procesor quad-core de 1,2 GHz, o stocare internă de 8 GB (o altă chestie faină este că Samsung permite acum eliminarea de bloatware inutil), camere foto de 13 și de 5 megapixeli, o baterie de 3000 mAh, dual-SIM, LTE, și toate cele necesare utilizatorului de rând.

Ce-i lispește acestui telefon. Păi un preț de plecare sub 150 dolari (plecare însemnând aici piața din China). Nu merg mai jos, pentru că totuși este vorba de Samsung, liderul global. Tocmai de aceea, s-ar putea să meargă în schimb coreenii mai sus, ceea ce ar diminua destul de serios succesul acestui terminal. Însă, Samsung are un mare as în mânecă în lupta cu Xiaomi și alți ofertanți de entry-level-uri atractive. O disponibilitate globală și o relație excelentă cu operatorii de pretutindeni.  Așa că Galaxy On7 are șansele lui.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep