HomeFeaturedFocusSurface Phone mai aproape de realitate

Surface Phone mai aproape de realitate

proto-phone

Multe persoane visează încă la un smartphone Microsoft creat în ideea Surface, adică un Surface Phone. Acel smartphone care să întruchipeze viziunea Microsoft în ceea ce înseamnă viitorul smartphone-urilor, poate să ducă mai departe ideea de hibrid lansată cu Lumia 950 și Lumia 950 XL. Surface Phone nu e un termen nou și cu siguranță nu a apărut degeaba.

Știți probabil că orice companie mare are în lucru următorul produs cu mult înainte ca cel curent să fie gata. Bazându-ne pe ideea asta, e absolut clar că Microsoft are în lucru următoarea versiune de flasghip-uri din moment ce ne-a arătat seria Lumia 950 și Lumia 950 XL. Că ea va fi Surface Phone cred că e devreme să spunem, mie unuia îmi e clar că Microsoft cochetează intern cu ideea unui smartphone de tip Nexus care să fie definitoriu pentru acest tip de aparate.

Să fie vorba despre un Surface Phone? Foarte posibil, dacă e să ne luăm după Wired, Panos Panay lasă să se înteleagă că în clădirea 87 din campusul Microsoft se întâmplă lucruri interesante vizavi de smartphone-uri – pentru cine nu știe în clădirea 87 e locul unde se lucrează la proiectele secrete ale Microsoft.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep