HomeFeaturedFocusGarmin aduce trei ceasuri inteligente cu GPS si notificari

Garmin aduce trei ceasuri inteligente cu GPS si notificari

garmin

Gama de ceasuri ”runners” de la Garmin a primit trei noi modele Forerunner. E vorba despre modelele 230, 235 și modelul highend 630. Toate sunt echipate cu GPS pentru a măsura ritmul de deplasare și distanța parcursă iar pentru secventele de alergare știu să detecteze automat momentul în care începe o nouă tură sau pauzele.

garmin_forerunner630

Sunt construite să fie folosite mereu și rezistență la apă (pot să fie folosite în piscină). Câteva funcții de smartwatch sunt disponibile pe aceste trei modele prin integrarea cu iOS sau Android (fără Windows Phone) pentru afișarea de notificări legatre de apeluri, mesaje și email-uri. Bineînțeles, conectarea se face prin Bluetooth.

Modelul 230 are o autonomie de 16 ore pentru modul antrenament și poate ajunge și până la 5 săptămâni cu simpla monitorizare a activității și prezentarea de notificări. Modelul 235 are o autonomie mai bună cu 11 ore (deci peste 27 de ore de monitorizare permanentă a exercițiilor fizice).

Garmin Forerunner 630 vine cu un display touch color, o autonomie de 16 ore cu GPS-ul pornit și poate ajunge la 4 săptămâni în folosire normală.

Toate cele trei modele se lansează în luna următoare cu prețuri pornind de la 250 USD (Garmin Forerunner 230), 330 USD pentru Garmin Forerunner 235 pentru ca modelul highend Garmin Forerunner 630 să se vândp la 400 USD.

Prețurile pentru Europa nu sunt încă anunțate și nici disponibilitatea aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep