HomeFeaturedFocusGarmin lanseaza Index Body Scale, primul cantar inteligent din portofoliu

Garmin lanseaza Index Body Scale, primul cantar inteligent din portofoliu

Odată cu lansarea noii game de smart-band-uri de la Garmin, din seria Vivosmart, producătorul de wearable face un pas în plus pe această piață prin lansarea primului cântar inteligent din portofoliu, Garmin Index Body Scale. Dacă tot am pomenit de brățările din seria Vivosmart HR, trebuie spus că aduc față de seria precedentă un senzor optic pentru citirea pulsului, motiv pentru care designul a suferit ceva schimbări. Însă tot nu a fost rezolvată partea de GPS, care lipsește în continuare. Chiar și fără acesta, monitorizarea activităților sportive este acum mai fidelă.

Garmin Index Body Scale reprezintă un prim pas făcut de Garmin pe un teren relativ nou. Cântarul permite o analiză în detaliu a indicelui de masă corporală, a procentelor de apă și de grăsimi din corp, a masei musculare și osoase, totul prin Garmin Connect.

“We designed this smart scale to be both beautiful and functional, and with it we’re able to complete the wellness circle of weight management. We’re excited to offer this as an option to our millions of running, cycling and multisport athletes who are looking to track body composition data along with the rest of their data in Garmin Connect,” s-a entuziasmat Dan Bartel, Garmin Vice-President of Worldwide Sales.

Atât noile brățări Vivosmart HR cât și Garmin Index Body Scale vor fi disponibile la prețul de 150 dolari. Dacă brățara mă convinge, mi se pare cam mult pentru un cântar, oricât de inteligent ar fi el. Cred că astfel de produse sunt făcute pentru un segment destul de mic de utilizator, cel puțin în prezent și că trebuie să te atragă destul de puternic activitățile sportive și de fitness pentru ca un astfel de cântar să ți se pară folositor. Este doar o opinie, sunteți liberi să mă contraziceți.

via Wearable.com

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep