HomeFeaturedFocusLeTV Le 1s, un nou erou chinez

LeTV Le 1s, un nou erou chinez

Se pare că m-am cam grăbit să laud ceva mai devreme modelul Lenovo Vibe X3 Lite pentru un raport preț/specificații atractiv. Au venit cei de la LeTV cu un terminal cu nume alambicat (LeTV Le 1S) și mi-au dat peste nas arătându-mi ce înseamnă cu adevărat să ai un preț bun pentru o configurație cu mult peste medie. De fapt, atât de tare au forțat această limită, încât după propriile spuse ale producătorului, telefonul este vândut în pierdere. Nu știu sincer dacă are rost să credem o asemenea grozăvie, mă îndoiesc că acest lucru este posibil, mai ales că chinezii se laudă cu un prim lot de 3.000.000 de terminale. La un asemenea volum, cred că prețul de producție este unul destul de bine negociat cu furnizorii.

Mă rog, să depășim momentul și să vedem ce are de oferit Le 1s contra sumei echivalente a 173 dolari (se pune în vânzare în China și India). Păi are destule, credeți-mă pe cuvânt. Argumentele încep cu un chipset MediaTek Helio X10 cu procesor octa-core la 2,2 GHz și GPU PowerVR G6200. Urmează mai apoi un display IPS TFT full HD de 5,5 inchi, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli (Samsung ISOCELL), una secundară de 5 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh și un Android 5.5.1 Lollipop.  Sunt prezente și alte artificii complementare, care să facă terminalul și mai atractiv: abilități dual-SIM, conector USB Type C, LTE, senzor de amprentă digitală care funcționează și ca buton hardware pentru camera foto. Toate acestea, asezonate cu un aspect fizic metalic și elegant, reprezintă rețeta completă pentru un succes comercial, mai ales prin perspectiva prețului.

Care este totuși problema? Păi, din punctul meu de vedere cel puțin, disponibilitatea limitată la doar două piețe. Într-adevăr, opțiuni există acum și pentru consumatorii din Europa sau America de Nord, însă prezența oficială a producătorului este un mare plus de imagine. Cine știe, poate pe viitor.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep