HomeFeaturedFocusHTC One A9 prezentat oficial in Romania, disponibil la vanzare de la...

HTC One A9 prezentat oficial in Romania, disponibil la vanzare de la inceputul lui noiembrie

20151028_174542

Aseară a fost prezentat în România HTC One A9, cel mai nou produs al companiei HTC. După cum știți One A9 este adus pe piață cu o filozofie de design diferită de cea pe care o știm de cea de la One M7 încoace și care seamănă foarte mult cu cea de pe iPhone 6. Discuțiile legate de cine pe cine a copiat în direcția asta le avem aici și în momentul de față sunt inutile pentru că One A9 arată foarte bine.

Ieri am avut ocazia să mă joc puțin cu un model HTC One A9. Mă știți că folosesc produse HTC practic dintotdeauna așa că întâlnirea cu One A9 s-a făcut din prisma unui utilizator care are o mare experiență cu design-ul și produsele HTC și care are în apropiere și produse Apple (am în familie mereu un iPad, un MacBook și un iPhone pentru comparații).

Ce pot să zic despre One A9? Îmi place. Se ține foarte fain în mână, e subțire și suficient de ușor încât să uiți că îl ai la tine. Se simte în mână aproape la fel ca iPhone 6s. Din câte am apucat să văd One A9 e compact, nu are probleme vizibile de închegare, construcția unibody avantajându-l.

20151028_170559

Dar mai multe detalii o să vă dau când îl primesc la review, adică în foarte puțină vreme. Vă mai spun că HTC pune mare accent pe culorile în care HTC One A9 va fi disponinbil pe piață. Mi-au plăcut modelele pe argintiu (Opal Silver în original) și cel pe roșu (Deep Garnet în original).

One A9 2

Am înțeles că prețul așteptat pe piața liberă o să fie undeva sub 2800 de lei, niciun detaliu despre disponibilitatea la operatori. Probabil că în curând o să aflăm ce și cum.

Cu One A9 HTC reușește să fie primul producător de smartphone-uri Android care să livreme pe piață un produs non-Nexus cu Android 6.0 Marshmallow preinstalat.

Mă bucură faptul că o să avem în România One A9 oficial repede, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui One M9.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep