HomeFeaturedFocusOvermax ActiveCam 3.3, pentru aventurierul din fiecare

Overmax ActiveCam 3.3, pentru aventurierul din fiecare

Un nou produs de la Overmax, din seria actioncam-urilor entry-level, vine să îi ajute pe aventurierii amatori să surprindă în clipuri video fiecare moment palpitant. Am spus că vine înspre aventurierii amatori pentru că sunt convins că un profesionist merge înspre echipamente high-end. Însă pentru cel care nu este dispus să facă o investiție majoră, ActiveCam 3.3 este dispozitivul perfect, iar prețul recomandat de producător partenerilor săi locali, de aproximativ 120 euro este unul perfect justificat atunci când ne uităm la conținutul pachetului: cablu USB, suport de parbriz, încărcător auto, acumulator suplimentar, kit-uri de montare pe bicicletă, pe cască sau pe surfboard, carcasă pentru filmatul sub-apă, telecomandă, kit de montare pe piept, monopied de tip selfie stick. Ce să mai, o adevărată colecție de accesorii care să răspundă nevoilor de filmare în orice scenariu.

Din punct de vedere tehnic, camera se plasează în zona de entry-level. Capabilă să filmeze în format full HD (1080p) la 30 fps, vine cu un ecran de 2 inchi și cu un obiectiv cu unchi de vizualizare de 170 grade. Acumulatorii sunt de 1200 mAh fiecare și cel puțin la nivel declarativ, camera este funcțională în intervalul 0 – 50 grade Celsius. Asta face puțin problematică folosirea ei la ski, deși noi ne-am riscat și am folosit o generație mai veche și la temperaturi negative, iar rezultatul a fost peste așteptări.

Eu recomand produsele din seria ActiveCam de la Overmax. Vă ajută să descoperiți dacă vă atrage într-adevăr ideea de filmare a aventurilor și activităților sportive prin care treceți. Dacă vă place documentarea de acest fel, poate că cu timpul merită luat în calcul și un pas mai sus. Însă pentru început Overmax oferă o soluție potrivită.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep