HomeFeaturedFocusIn noiembrie vine Windows 10 Fall Update, adica Threshold 2 (TH2)–afla ce...

In noiembrie vine Windows 10 Fall Update, adica Threshold 2 (TH2)–afla ce trebuie sa stii despre el!

windows 10

Toate schimbările pe care Microsoft le-a mai băgat în Windows 10 prin programul Insider de la lansarea sa oficială vor veni într-un update cumulativ și pe sistemele Windows 10 care nu fac parte din programul Insider. Acest update cunoscut și ca Threshold 2 (TH2) va fi primul update major de Windows 10 și se pare că va fi identificat drept 1511 (15 = anul 2015 iar 11 = Noiembrie), lansându-se la începutul lunii noiembrie.

Toate sistemele cu Windows 10 instalat vor putea primi Threshold 2, inclusiv cele cu Windows 10 RTM. Stați liniștiți, că deși este vorba de un update major nu va fi nevoie de o reactivare a actualului Windows. Și cel mai fain, cine va dori să treacă la Windows 10 după lansarea update-ului Threshold prin upgrade de la Windows 7, 8 sau 8.1 vor putea folosi cheia de la vechiul Windows pentru a face activarea după instalare, nu va mai fi nevoie să activeze inițial versiunea de Windows 7, 8 sau 8.1 și apoi să facă upgrade-ul.

Și cum mi se pare firesc, după instalrea update-ului Threshold opțiunea de Reset din Windows 10 nu va mai duce sistemul la prima versiune de Windows 10 ci la cea de după Threshold.

Ce aduce nou Windows 10 Threshold 2 (TH2)?

Vor veni noile adiții pentru Cortana, elementele de stabilizare din browser-ul Edge și celelalte fix-uri date de Microsoft până acum pe buidl-urile Insider Preview.

via Thurott

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur ca o sa pot face activarea cu cheia de Windows 8. Chiar vreau sa schimb HDD-ul cu SSD dar imi era groaza de instalat Win 8, actualizat si upgrade.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep