HomeFeaturedFocusJack Dorsey revine la sefia Twitter

Jack Dorsey revine la sefia Twitter

Pe umerii unuia dintre fondatorii rețelei sociale aflată în ultima vreme într-un declin de imagine va cădea greaua sarcină de a readuce Twitter-ul la gloria de altădată. Jack Dorsey, fost CEO al companiei până în 2008 (când s-a despărțit destul de abrupt Twitter) și unul dintre oamenii care a pus serios osul la muncă pentru a lansa această rețea de socializare / serviciu de comunicare rapidă, revine în funcția de CEO. Pare decis să își ia în serios rolul și să facă tot posibilul pentru a opri declinul. Și această hotărâre se vede și în viteza cu care a început să împrospăteze persoanele aflate la conducerea diferitelor departamente din companie.

După despărțirea de Twitter din 2008, Dorsey și-a înființat propria companie de plăți mobile, Square, pe care o va coordona și pe viitor, tot din postura de CEO. Însă a rămas mereu aproape de prima dragoste, astfel că, la plecarea lui Dick Costolo din iunie (fostul șef a dispărut de tot din organigrama firmei), a asigurat interimatul la conducerea Twitter. Un interimat care s-a transformat într-o investire completă. Frâiele companiei sunt acum în mâna lui Jack Dorsey, care pare să se bucure nu doar de încrederea investitorilor, care i-au dat mână liberă, dar și de cea a publicului, valoarea acțiunilor companiei la bursă crescând spectaculos (cel puțin pentru Twitter) după oficializarea anunțului.

Sunt curios care va fi evoluția viitoare a companiei și mai ales în ce direcție va merge popularitatea acestei rețele sociale. Eu încă mai găsesc Twitter-ul ca fiind atractiv din anumite puncte de vedere, așa că sper că această schimbare de management va avea efecte pozitive.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep