HomeFeaturedFocusMicrosoft aduce Band v2: bratara smart centrata pe healthcare

Microsoft aduce Band v2: bratara smart centrata pe healthcare

8

Alături de Surface Pro 4 un anunț foarte important ce era așteptat de piață a fost cel legat de brățara Microsoft Band. Versiunea a doua, poziționată de Microsoft ca un gadget pentru toți cei ce vor să aibă date despre starea lor de sănătate și nu ca un ceas inteligent, este exact așa cum știam din leak-uri: are formă rotunjită, un ecran OLED și porțiuni metalice.

9

Păstrează toți senzorii pe care Microsoft i-a adus în prima versiune de Microsoft Band, făcând-o anul trecut brățara smart cea mai bine poziționată din acest punct de vedere. Pe lângă GPS, monitorizare UV, puls, notificări smart, Band v2 vine și cu barometru.

10

Microsoft Band v2 arată indiscutabil mai bine decât prima versiunea brățării inteligente, cu algoritmi mai buni de monitorizare pentru parametrii legați de sănătate și integrarea Microsoft Health.

7

Precomanda a început de astăzi (nu și pentru România) iar livrarea se va face pe 30 octombrie. Prețul începe de la 249 USD, plus taxe.

11

De menționat că Microsoft nu a spus nimic despre rezistența la apă și praf. Probabil că în mod similar Apple Watch, are un anumit grad de rezistență, nu suficient pentru certificare.

Mie unul nu mi se pare un produs rău, totuși nu sunt foarte entuziasmat de el. Așteptam Band v2 pentru că în 2015 vreau să îmi achiziționez un smart watch sau o brățară inteligentă. Dacă pentru prima categorie nu am încă un candidat, Band v2 îmi face cu ochiul. Dar până să mă decid va trebui să o văd.

Până atunci vă las cu un prim handson via TheVerge:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. @Radu
    Good to know. La cum arata primul Band dupa ce e folosit serios in activitati fizice si sudoarea ajunge pe bratara, aceasta certificare devine extrem de importanta.
    Sa nu uitam ca Band 2 e 250 USD plus taxe, o suma destul de mare pe care o dai pe un produs de monitorizare a activitatii fizice, iar daca el nu poate rezista, atunci ai dat banii de pomana.

  2. Ia uite:
    Microsoft Band meets these standards for dust- and water-resistance:
    IP6X: No ingress of dust. Complete protection against entry of dust.
    IPX7: Protection against temporary immersion in water (at depth of 1 meter for 30 minutes).
    IP67: Means it meets both the dust- and water-resistance standards above.
    Important
    Microsoft Band has tested to the IPX7 standard. Though it meets this standard in testing, Microsoft Band is not intended to be immersed in water and immersion is not covered by the warranty.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep