HomeFeaturedFocusLG Watch Urbane 2: primul ceas Android Wear cu conectivitate LTE

LG Watch Urbane 2: primul ceas Android Wear cu conectivitate LTE

LG-Watch-Urbane-2nd-Edition-01-840x630

LG Watch Urbane a fost ceasul inteligent care mi-a făcut tare de tot cu ochiul și am fost foarte aproape să îl cumpăr. Azi LG a anunțat a doua versiune a lui Watch Urbane 2nd edition. Seamănă foarte mult cu prima versiune dar arată mult mai bine, cu linii mai rafinate. Cea mai mare schimbare este introducerea conectivității GSM (3G sau 4G), care aduce un plus de libertate peste opțiunile Bluetooth, Wi-Fi deja existente.

Urbane 2 poate folosi un nanoSIM și nu va veni blocat în rețeaua vreunui operator.

LG-Watch-Urbane-2nd-Edition-02-840x560

Beneficiind de integrarea unui modul de GSM cu trafic de date e posibil ca ceasul Urbane 2 să devină instrumentul primordial de comunicare: apeluri de voce, email-uri, mesaje etc. Configurația hardware pare să fie suficient de puternică încât să permită acest lucru: 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400 CPU cu 768MB RAM și 4GB pentru stocare, display 1.38 inci P-OLED cu o rezoluție de 480 x 480 pixeli și o baterie de 570 mAh, destul de mică. Aproape tot setul de senzori uzuali este prezent pe Urbane 2, de la accelerometru, barometru și chiar GPS iar în plus LG Watch Urbane 2 este certificat IP67, adică rezistent la praf și apă.

Pe carcasa telefonului sunt prezente două butoane suplimentare folosite pentru accesul rapid la diverse aplicații preinstalate iar prin rotiță se poate activa sau dezactiva funcția de detecție a luminii ambientale. LG Watch Urbane 2 vine cu brățară în patru culori: LG Watch Urbane 2 official: space black, opal blue, luxe white și signature brown iar pentru început va fi lansat în SUA și Coreea pentru ca apoi să vină în Europa și Asia.

Deocamdată nu se știe nici data de lansare și nici la ce preț va veni. Din păcate, fiind un Android Wear nu cred că îl vom vedea oficial în România (Google știe de ce!) prea curând.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep