HomeFeaturedFocusNASA a publicat pozele din misiunile Apollo

NASA a publicat pozele din misiunile Apollo

Adică cele colectate în timpul misiunilor de aselenizare pe suprafața Lunii. Mă chinui de ceva vreme să vă povestesc despre acest lucru, dar nu prea mi-a ieșit. Așa că dacă tot am vorbit astăzi despre NASA și despre Space X, e momentul să atingem rapid și subiectul acesta. Până la urmă sunt seturi de fotografii care surprind, printre altele, un moment istoric din soarta omenirii, care merită văzute. Sunt cantități imense de material pentru adepții teoriilor conspiraționiste, care susțin că omul nu a pus niciodată piciorul pe lună. Acum au de căutat argumente care să le susțină aberațiile.

Toate fotografiile realizate în timpul misiunilor Apollo, printre care se numără și cea care a marcat premiera contactului direct al omului cu Luna, au fost publicate pe contul de Flickr Project Apollo Archive, care conține un total de peste 8000 de fotografii din spațiu. Se pare că vor fi adăugate și mai multe fotografii în viitor. Merită măcar o privire.

Nu este prima ispravă de acest gen a celor de la NASA. În trecut, ei au mai publicat fotografii în format HD cu suprafața planetei Mercur.

via Slash Gear

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep