HomeEvenimenteSe apropie cel mai mare targ de job-uri din Banat

Se apropie cel mai mare targ de job-uri din Banat

Ediția cu numărul 7 Angajatori de TOP Timișoara se va desfășura săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă, pe 16-17 octombrie la Centrul Regional de Afaceri. La eveniment vor fi prezente 50 de companii, care vor oferi un total de peste 2000 de oportunități de carieră. Statisticile organizatorilor arată că majoritatea companiilor oferă o remunerație financiară în intervalul 400 € – 700 €, pachete de relocare, precum și beneficii neconvenționale precum organizarea de schimburi interculturale, existența unor spații de relaxare speciale pentru angajați (game rooms sau biblioteci). Estimările companiilor în privinţa salarilor variază în funcţie de nivelul de experienţă. În plus, vizitatorii la târg au posibilitatea de a se înscrie la cele 19 conferințe și workshop-uri susținute de companii.

Chiar dacă ofertele de job-uri se adresează candidaților cu pregătire în domenii diferite, pachetele salariale oferite de angajatorii care vor fi prezenți la Angajatori de TOP Timisoara sunt atractive, indiferent de aria de activitate a companiei. În urma informațiilor primite din partea companiilor, a reieșit că majoritatea angajatorilor oferă o remunerație cuprinsă în intervalul 400 € – 700 €. Astfel, cele mai numeroase pachete salariale se încadrează între 400-500 € (24%) si 500-700 € (24%), urmate de sumele încadrate între 300-400€ (18%). Există și poziții, în majoritatea lor dedicate candidaților senior-level, remunerate cu sume cuprinse între 700-1000€ (15%) și 1000-1500€ (12%), în timp ce salariile peste 1500 € sunt oferite de 9% dintre angajatori. Estimările companiilor în privinţa salarilor variază în funcţie de nivelul de experienţă, iar aceste valori pot fi puternic influenţate de specializarea candidatului, rezultatele obţinute anterior, experienţă relevantă pe o poziţie anterioară, etc. Oportunitățile de carieră prezentate de companii întrec salariile medii din România și sunt deschise pentru orice nivel de carieră, atât pentru persoane senior-level cât și pentru cele entry-level.

În plus, companiile oferă și o serie de alte beneficii non-salariale.  În urma rezultatelor studiului “Cei mai doriți angajatori 2015” a reieșit că principalele 3 criterii care i-ar determina pe candidați să se relocheze sunt salariul, pachetul de beneficii şi posibilitatea de dezvoltare profesională. La această ediție, Angajatori de TOP Timișoara, aproximativ 61% dintre angajatori oferă pachete de relocare pentru candidații pe care îi selectează. Acest aspect demonstrează tendința angajatorilor să recruteze candidați bine-pregătiți din toate zonele țării, dar să păstreze, concomitent, nivele salariale satisfăcătoare pentru angajații lor și în concordanță cu pregătirea și experiența acestora.

Angajatori de TOP Timișoara va avea loc începând cu ora 10.00 la Centrul Regional de Afaceri între 16-17 octombrie, accesul fiind gratuit, în baza prezentării CV-ului Barcode. Detalii despre eveniment, companiile participante și programul workshop-urilor pot fi regăsite la secțiunea dedicată târgului pe www.hipo.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep