HomeFeaturedFocusPepsi confirma oficial ca pregateste un smartphone

Pepsi confirma oficial ca pregateste un smartphone

De fapt, ca să mă umflu puțin în pene, confirmă teoria mea de ieri conform căreia va licenția numele către un producător chinez de terminale inteligente, care va lansa un smartphone Pepsi (nu s-a confirmat și numele complet de Pepsi P1), exclusiv pe piața din China. Dacă și un brand puternic ca Pepsi se limitează la piața din China atunci când vine vorba despre tehnologie, lucrurile sunt destul de clare. De fapt, cel mai probabil și aici este tot decizia producătorului respectiv. Dat fiind că purtătorul de cuvânt Pepsi care a confirmat zvonul nu a intrat în niciun fel de detaliu, nici măcar de natură tehnică, putem încă specula pe marginea numelui celui care va produce dispozitivul. Eu rămân pe Huawei, nu doar datorită asemănării fizice, dar și pentru că este totuși nevoie de un partener cu potențial, cred că cei de la Pepsi au fost destul de selectivi atunci când și-au ales aliatul din acest proiect.

“Available in China only, this effort is similar to recent globally licensed Pepsi products which include apparel and accessories.”

Deocamdată la atât se rezumă confirmarea obținută de către cei de la Reuters. Conform zvonurilor, săptămâna viitoare ar trebui să fie anunțat Pepsi P1 și atunci se va face lumină în acest mister. Până atunci, probabil că vor mai curge ceva teorii și speculații.

via Reuters

 

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep