HomeFeaturedFocusCeasurile inteligente Vector Luna si Meridian ajung in exclusivitate in oferta Orange

Ceasurile inteligente Vector Luna si Meridian ajung in exclusivitate in oferta Orange

vector1

Săptămâna asta seria de ceasuri inteligente Vector a fost prezentată în România și a ajuns să se vândă exclusiv prin Orange cu prețuri de la 299 EUR în sus. Poate știți că seria Vector este realizată de un startup românesc susținut printre alții și de Radu Georgescu (GeCAD).

Orange a reușit să obțină exclusivitatea pentru ceasurile Vector așă că dacă vreți să vă luați unul ar fi bine să vizitați unul din magazinele Orange ca să îl vedeți în acțiune.vector2

„Orange a fost primul operator telecom care a intuit succesul produselor de tip wearable. Acordăm, așadar, o mare atenție inovației și nevoii de conectivitate a clienților noștri, iar ceasurile Vector urmează îndeaproape această direcție prin îmbinarea unor caracteristici de mult așteptate de întreaga piață – design premium, durată mare de viață a bateriei și tehnologie intuitivă.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Pe site-ul Orange se găsesc cele două modele: Luna și Meridian, primul cu aspect rotund, al doilea dreptunghiular, în colecțiile Performance, Contemporary și Classic cu 3 modele Meridian și 9 modele Luna.

Ceasurile inteligente Vector vin cu două lucruri importante: au display monocrom și nu au touch, partea de smart limitându-se la notificări. Datorită acestor două deosebiri față de celelalte produse din zona de smart watch, seria Vector poate să ajungă și la o autonomie declarată de 30 de zile. Alt lucru interesant, se pot sincroniza și cu Windows Phone nu numai cu iOS și Android.

Sistemul său de notificare permite utilizatorului să citească sau să respingă mesajele primite pe telefon cu o simplă mișcare din încheietura mâinii, iar funcțiile sale de comportament contextual permite ceasului să învețe în timp anumite gesturi pe care posesorul său le repetă și să reacționeze în conformitate.

Spre exemplu, cu un Vector Watch pe mână poți vedea dintr-o privire ce întâlniri ai programate în acea zi, cine sună sau cine a trimis mesaje. Totodată, senzorii de înregistrare a activității personale pot furniza un sumar al activității fizice de peste zi (viteză, număr de pași, distanța parcursă și altele). Împreună cu aplicațiile specifice de fitness, utilizatorul poate stabili și urmări anumite obiective în privința stilului său de viață. Aspectul fețelor ceasului, împreună cu alarmele sau fusurile orare pot fi modificate pe baza aplicațiilor la care fiecare posesor are acces.

Încă nu pot să vă spun nimic despre Vector Luna sau Meridian. Aștept un sample pentru review pentru că recunosc că mi-a trezit curiozitatea. Citind de au zis alții despre el, lucrurile sunt împărțite: datorită unui PR bun în România, veți găsi numai laude după lansarea de săptămâna asta. Cei ce le-au testat pe afară au și chestii negative de spus, printre altele că ar fi prea scumpe pentru ceea ce oferă.

Eu mă abțin deocamdată. Îmi place cum arată și mi se pare interesantă ideea, iar faptul că merge cu Windows Phone e un mare plus.

vector3

Detalii despre prețuri și modele găsiți aici https://www.orange.ro/smartwatch-vector/.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep