HomeFeaturedFocusUnlock Counter: tu cat de des iti deblochezi telefonul?

Unlock Counter: tu cat de des iti deblochezi telefonul?

În momentul în care a anunțat cele două terminale Nexus (Nexus 5X și Nexus 6P), Google a făcut o afirmație care mi-a atras atenția și m-a intrigat în același timp. Cică în medie, un utilizator își deblochează telefonul de 100 de ori pe zi. Numărul coincide cu verificarea telefonului și utilizarea sa. De fiecare dată când interacționezi cu telefonul și treci de unlock, Google consideră că ai făcut o deblocare. Ideea lor era să scoată în evidență faptul că cititorul de amprentă digitală integrat în noul Nexus, care trece direct peste unlock este un mare beneficiu, un avantaj major în fața competiției directe. Este OK (nu că ar fi fost brevetat de Google), dar nu e nici pe departe chiar așa de mare inginerie. Mai ales că cele 100 de deblocări în medie de pe zi sunt cam trase de păr.

Cu această convingere am pornit la drum cu un experiment. Am instalat aplicația Unlock Counter, pe care Google a folosit-o ca exemplu (nu este grozavă, dar nu există o alternativă mai reușită) și am purces la număratul deblocărilor. Nu doar la mine, ci și la alți doi cunoscuți, pentru a avea cât de cât o informație mai completă.

Rezultatele le vedeți mai jos, pentru o zi și pentru o săptămână.

daily usage smartphone

weekly

Cam departe de suta de deblocări zilnice trâmbițate de Google. Dacă aveți răbdare, puteți încerca. Sunt chiar curios dacă media oferită de Google este una reală, sau e trasă de păr pentru a face prezentarea telefoanelor mai interesantă. Eu aș înclina, pentru moment, spre această a doua variantă. Însă vă aștept cu drag să mă contraziceți.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep