HomeFeaturedFocusHonor 5X prezentat oficial de Huawei

Honor 5X prezentat oficial de Huawei

Sub-brand-ul chinezilor cu care aceștia defilează mai ales în Europa și în America de Nord, dar și în țara de baștină, devine tot mai prezent. După ce am văzut modelul Honor 7 lansat și în România, iată că la nivel global apare un nou membru al familiei, unul mai modest puțin (dar nu cu mult), dar care are șanse mari să facă o figură frumoasă în vânzări. Mai ales că Huawei este o companie care are relații bune cu operatorii prin toate țările prin care compania este prezentă oficial.

Honor 5X arată chiar bine. Un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli), un chipset Qualcomm Snapdragon 615, cu procesor octa-core până la 1,5 GHz, o memorie RAM în două versiuni, de 2 GB sau de 3 GB, camere foto de 13 și de 5 megapixeli, stocare internă de 16 GB, un acumulator de 3000 mAh și un Android 5.1 Lollipop cu interfața proprietară EMUI peste, acestea sunt specificațiile tehnice ale acestui terminal, care vine cu o construcție metalică elegantă, care îngobează în partea din spate și senzorul de amprentă digitală.

Disponibil deocamdată doar în China, terminalul, care se poate deja rezerva pe magazinele online de acolo (prin care se poate livra și înspre Europa, cu riscurile de rigoare), are prețuri extrem de atractive. Versiunea cu 2 GB de RAM costă doar 160 dolari, în timp ce cea cu 3 GB de memorie RAM duce prețul la 220 dolari. Sună interesant cât de cât, dar parcă, dacă tot m-aș hazarda la comenzi din China, aș merge pe ceva gen Elephone!

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep