HomeFeaturedFocusElephone Vowney, specificatii de top la pret atractiv

Elephone Vowney, specificatii de top la pret atractiv

Nu trece o zi parcă, fără ca un producător chinez mai obscur să nu ne ofere o nouă lecție de smartphone care vine cu un raport preț/specificații extrem de atractiv. Aceste adevărate lecții cum îmi place mie să le numesc, ar trebui să fie luate în seamă mai ales de producătorii mari, care încă nu s-au dezvățat din a-și prețui brandul, numele, mult mai mult decât este cazul, dar, deopotrivă, și de micile brand-uri locale, care par prea chitite pe îmbogățit rapid și cărora le lipște parcă o viziune pe termen lung. Vin acum și aduc în fața voastră și a tuturor celor pomeniți mai sus un nou model demn de urmat: Elephone Vowney.

Avem de-a face cu un smartphone care propune un display QHD (1440 x 2560 pixeli) de 5,5 inchi, un chipset MediaTek MTK6795 și o memorie RAM de 4 GB. Deja pare că am spus destul, mai ales pentru un smartphone care se va vinde sub 300 de dolari, însă mai urmează. O stocare internă de 32 GB (plus slot microSD), un acumulator de 4000 mAh, o cameră foto principală de 21 de megapixeli (senzor Sony), o cameră foto pentru selfie-uri de 8 megapixeli, un Android 5.1 Lollipop, un senzor de amprentă digitală, LTE, abilități dual-SIM și o construcție metalică sunt elementele care fac acest terminal să fie foarte atractiv, mai ales în perspectiva prețului de 289 dolari.

Partea și mai interesantă este că Elephone este deja la precomandă pe site-ul internațional al producătorului, care promite livrare și în Europa. Se pare că noțiunea de flagship killer pe care au brevetat-o OnePlus, începe să sune mult mai credibil când o „spun” alții.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep