HomeFeaturedFocusDacia Duster Connected by Orange, internet in-car si alte noutati

Dacia Duster Connected by Orange, internet in-car si alte noutati

În parteneriat cu Orange România, producătorul auto a lansat o ediție specială a SUV-ului Duster care se bucură de câteva caracteristici inedite pentru un vehicul autohton, tehnologia fiind principala trăsătură comună a acestora. Din perspectiva parteneriatului cu operatorul de telefonie mobilă, marele plus al acestui vehicul nou este dat de sistemul Wi-Fi onboard (hardware Huawei) susținut de Orange. Practic se generează un hotspot, o rețea wireless proprie vehiculului, la care se vor putea conecta până la 10 dispozitive mobile. Pentru primele 24 de luni de la achiziționarea vehiculului, cumpărătorii vor avea un trafic lunar de 12 GB inclus în prețul de achziție. Este o idee interesantă care se potrivește mai bine cu conceptul de SUV. Spun asta pentru că a mai existat o colaborare între Dacia și Orange, pe un model Sandero.

„Cu Duster Connected by Orange, Dacia face un nou pas pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri. Concepută special pentru România, în parteneriat cu Orange, companie lider în domeniul comunicațiilor mobile, această ediție limitată conferă o nouă dimensiune conceptelor de aventură și de libertate. La bordul său, şoferul și pasagerii își vor putea prelungi aventura off-road pe teritoriul la fel de pasionant al internetului și al lumii virtuale,” a declarat Jan Ptacek, Director General Renault Commercial Roumanie.

Hotspot-ul Wi-Fi nu este singura caracteristică inedită pentru piața locală cu care vine Dacia Duster Connected by Orange.

Citiți continuarea pe EVmagazine.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep