HomeFeaturedFocusiPhone 6s pune Romania inaintea Frantei

iPhone 6s pune Romania inaintea Frantei

Odată cu lansarea comercială a noilor iPhone-uri în multe piețe, am avut parte de o surpriză interesantă. Cei de la Phone Arena au realizat un top al țărilor în funcție de prețul pe care îl are un iPhone 6s de 16 GB, convertit în dolari, fără obligații contractuale de vreun fel. M-a luat curiozitatea, dat fiind că România nu se găsea în acest clasament, iar eu eram destul de sigur că în România se vinde scump, pentru că noi suntem buni de plată mereu. Ei bine, am fost surprins!

La Orange România, un iPhone 6s de 16 GB, fără conectare, costă 739 euro. Adică, la cursul valutar de astăzi, 838 dolari. Am ales oferta Orange, pentru că la Vodafone costă cu 10 euro în plus. Mai mult, Orange România oferă și o baterie externă cadou la achiziția oricărui terminal, așa că este evident că aceasta este oferta mai bună.

iphone 6s orange

Deci 838 dolari. Adică exact cât costă și în China acest telefon. Este prima dată când văd un terminal la același preț ca în China (mi s-a împlinit un vis! 🙂 ). Ce înseamnă comerțul! Un produs fabricat în China, ajunge în SUA mult mai ieftin decât în țara în care este făcut!

graph iphone 6s

Revenind la țara noastră, stăm mult mai bine decât Franța, Italia sau Norvegia. Pe italieni îi batem și la rugby în câteva zile!

Cât despre ruși, săracii, ce să mai spunem. Eu oricum au versiunea cu Putin incrustat în aur la îndemână, măcar să nu pară așa scumpă, prin comparație.

via PhoneArena

2 COMENTARII

  1. Fata de preturile alea enorme care erau prezente la lansare.. am vazut iPhone 6s la 6000 de lei undeva pe net, si asta in Romania.. cineva il luase din afara ca sa faca bani cu el aici. Deci, e mult mai bine decat atat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep