HomeChestii VerziVehicule electrice in flota auto a Orange Romania

Vehicule electrice in flota auto a Orange Romania

Deși nu este primul gest care arată că Orange România ia foarte în serios responsabilitatea socială, de data asta au intrat direct la sufletul meu prin intersectarea cu domeniul atât de drag al motorizărilor electrice. Mai mult, Orange România este prima companie din țară de la noi care face acest lucru la modul organizat și asta este bine. Poate că acest exemplu va fi urmat și de alte companii puternice, care își permit să susțimă pionieratul pe acest segment. Cum era de așteptat, Orange a optat pentru Renault ZOE, un vehicul electric care este disponibil în țara noastră de ceva vreme. Vehiculele achiziționate (încercăm să aflăm și numărul lor) vor putea fi folosite de către angajații companiei pentru deplasări în interes de serviciu.

Orange România alege modelul Renault ZOE zero emisii pentru un impact redus asupra mediului. Inițiativa de a suplimenta flota auto cu acest model de automobil se aliniază programului de eficiență energetică și de reducere a emisiilor de carbon demarat în 2009 și care a avut la bază o serie de măsuri investiționale și operaționale. Astfel, în unele zone au fost instalate sisteme de alimentare solare sau turbine eoliene, iar din 2014 a fost început un amplu program de eficientizare și de modernizare a infrastructurii rețelei Orange din regiunile urbane.

Nu este prima inițiativă a Orange România prin care compania arată o grijă deosebită pentru mediul înconjurător. Citiți mai multe pe EVmagazine.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep