HomeFeaturedFocusLG: cel mai bun partener Google la trei editii Nexus!

LG: cel mai bun partener Google la trei editii Nexus!

nexus-5x_01

Dacă ați citit știrile ultimelor două săptămâni atunci știți cu siguranță că unul dintre cele două modele Nexus lansate de Google în această toamnă, adică Nexus 5X este făcut de LG. Ce este interesant este că LG e singura companie pe care Google a ales-o să producă trei ediții de Nexus față de Samsung, Asus sau HTC ce au fost parteneri la două, respectiv o ediție Nexus.

Se pare că alegerea nu este întâmplătoare și astăzi avem o confirmare: Dave Burke, Android Engineering VP la Google a declarat într-o conferință de presă că ”LG este cel mai bun partener al Google pentru crearea și producerea smartphone-ului Nexus”. Ceea ce înseamnă că LG a reușit să satisfacă raportul de preț/calitate/performanță cerut de Google și asta a fost un lucru benefic pentru coreeni, modelele LG G3 și G4, alături de Nexus 4 și Nexus 5 fiind foarte bine vândute în lume.

Iar dacă lucrurile sunt așa de roze pentru Google și LG atunci poate că ar trebui să ne așteptăm ca și la anul să vedem duetul Huawei/LG în spatele celor mai noi modele de smartphone Nexus. Dacă vor mai fi continuate …

via pocketnow

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep