HomeFeaturedFocusYoga Home 900, tableta all-in-one de la Lenovo

Yoga Home 900, tableta all-in-one de la Lenovo

S-ar putea ca formularea din titlu să nu fie cea mai clară, însă vorbim despre un display de 27 de inchi, pe care mi-este destul de greu să îl denumesc tabletă. Până la urmă, chiar și configurația duce cu gândul mai degrabă înspre un sistem all-in-one și asta și este Yoga Home 900, în ciuda autonomiei de aproximativ 3 ore pe care o are ecranul respectiv atunci când devine portabil și se deconectează de la rețeaua electrică, dar și de la perifericele care îl însoțesc. Aș îndrăzni să o numesc masă interactivă mai degrabă decât tabletă. Chiar și suita de aplicații preinstalate (Risk, International Chess sau Crayola’s Paint sunt doar câteva exemple) ne duce cu gândul la așa ceva. Și până la urmă cred că aici vrea și Lenovo să bată, o tabletă de 27 de inchi nu cred că este atractivă pentru un utilizator normal, însă o suprafață interactivă da. Un alt argument în această direcție este dat de interfața grafică dedicată, care îlocuiește Windows-ul 10 la înclinații mai mari de 75 de grade.

lenovo-yoga-home-900

Revenind la configurația hardware pe care o ascunde Yoga Home 900, rezoluția de doar 1080p a display-ului destul de mare pare a fi singura problemă pe care o pot reproșa entuziaștii. Memoria RAM care poate ajunge până la 8 GB, stocarea internă de până la 1 TB, procesoarele de ultimă generație de la Intel, până la Core i7 sau posibilitatea de a adăuga o placă grafică dedicată, NVIDIA GeForce 940A GPU cu 2 GB de memorie sunt specificații demne de tot respectul. Este foarte drept, prețul de pornire pentru Yoga Home 900, de 1549 dolari (care cred că se poate dubla lejer), impune un respect la fel de mare.

Una peste alta, Lenovo Yoga Home 900 este un produs inedit, aparte, dar care cred că face parte dintr-un curent pe care îl vom vedea tot mai accentuat pe viitor. Iar producătorul chinez pare a-l fi intuit bine, cu atât mai mult cu cât Yoga Home 900 nu este primul produs de acest fel din portofoliul Lenovo.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep