HomeEvenimenteIT-ul este cautat la Angajatori de TOP

IT-ul este cautat la Angajatori de TOP

Joi și vineri, pe 22-23 octombrie, va avea loc târgul de carieră Angajatori de TOP. La eveniment vor participa 100 de companii care oferă peste 4000 de oportunități de carieră, joburi deschise atât pentru profesioniști, cât și pentru persoane entry-level. Oportunitățile de carieră la care pot aplica cei interesați sunt din industrii diverse de la IT, Telecom, BPO, Inginerie la FMCG și Consultanță.

In cadrul targului din aceasta toamna vor fi prezente 100 de companii cu planuri importante de recrutare, angajatori care reprezinta domeniile: IT&Telecom, Servicii si Outsourcing, Finante-Banci, Inginerie, Retail, Consultanta, FMCG, Turism etc.

angajatori domenii

Organizatorii au pregătit și un mic ghid cu sfaturi pentru candidați, astfel încât aceștia să reușească să capteze interesul angajatorilor într-un interval de timp cât mai scurt, dată fiind aglomerația care se așteaptă la un astfel de eveniment.

Pregatirea pentru intalnirea cu angajatorii este foarte importanta si conteaza foarte mult in procesul de angajare. Este esential sa iti cunosti obiectivele si asteptarile in raport cu noul loc de munca, insa la fel de important este sa cunosti asteptarile angajatorilor. In urma centralizarii informatiilor primite, top 10 sfaturi pe care angajatorii le au pentru cei care sunt in cautarea unui job sunt:

  • Sa isi actualizeze in mod constant CV –ul;

  • Sa se informeze despre companie si specificul activitatilor acesteia;

  • Sa aplice la pozitiile disponibile in conformitate cu pregatirea si abilitatile sale;

  • Sa trateze cu seriozitate toate etapele de selectie;

  • Sa aiba o atitudine deschisa, comunicativa in discutia cu reprezentantii companiilor;

  • Sa fie pregatit pentru un interviu cu exemple cat mai relevante din experienta sa;

  • Sa fie permanent conectat la pulsul pietei muncii, in special in domeniul sau de activitate;

  • Sa isi asigure un update la nivelul standardelor si al tehnologiilor utilizabile in profesia sa, fluenta limbii engleze si, eventual, a unei alte limbi straine.

  • Sa participe la activitati si evenimente unde poate intalni compania in cadrul careia isi doreste sa se angajeze;

  • Daca sunt candidati fara experienta sa se implice in programe de internship, workshopuri, cursuri, concursuri, portofolii si proiecte project based;

Angajatori de TOP București va avea loc joi, 22 octombrie, în intervalul 10.00-17.00 și vineri, 23 octombrie, în intervalul 10.00-19.00.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep