HomeFeaturedFocusApple angajeaza inca 1000 de oameni in Irlanda

Apple angajeaza inca 1000 de oameni in Irlanda

În timp ce unii se chinuie din punct de vedere financiar si fac disponibilizări (tocmai am văzut că Lenovo a înregistrat pentru prima dată în șase ani o pierdere și a făcut și disponibilizări importante), Apple demonstrează încă odată că este o companie de top, din toate punctele de vedere. De la cifre record, la valoarea bursieră, Apple este pe val și acest lucru nu poate fi contestat nici de cei mai înfocați dușmani ai mărului. La fel cum nici fanboy-șii nu ar trebui să nege că pragul de sus este aproape și s-ar putea să fie lovit cu capul.

Apple face angajări și încă aproximativ 1000 de persoane se vor alătura echipei din Irlanda. Concomitent cu demararea procesului de recrutare, au pornit și lucrările de extindere și amenajare a sediului din Cork, Irlanda, pentru a putea face față noului val de personal. Echipa de acolo va ajunge la aproximativ 6000 de oameni.

Mai rămâne întrebarea legată de cât de mult timp va mai reprezenta Irlanda un paradis pentru marii jucători din IT-ul global, majoritatea din Statele Unite, care își coordonează afacerile din Europa din Irlanda, pentru motive lesne de înțeles. Am o senzație că presiunea Uniunii Europene este destul de mare și că prea mult nu va mai dura. E de urmărit!

Între timp, Tim Cook, CEO-ul Apple, a găsit timp să trimită o săgeată înspre rivalii de la Microsoft și înspre Surface Book, un produs care concurează evident produsele Apple, atât MacBook-urile, cât și iPad Pro-ul.

“It’s a product that tries too hard to do too much. It’s trying to be a tablet and a notebook and it really succeeds at being neither. It’s sort of diluted.”

Parcă pare totuși prea preocupat de acest produs concurent, nu credeți?

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep