HomeFeaturedFocusBlackBerry imbratiseaza tot mai strans Androidul

BlackBerry imbratiseaza tot mai strans Androidul

După Priv, primul smartphone BlackBerry care rulează Android, apar noi dovezi care ne arată că producătorul canadian este tot mai atras de sistemul de operare pentru dispozitive mobile de la Google și că și următoarele proiecte ale acestuia se vor baza tot pe Android. Sau, în mod mai evident puțin (atât cât permit niște surse neoficiale și ușor dubioase), că cel puțin un viitor smartphone de la BlackBerry va avea tot Android pe el.

Este vorba despre Vienna, un terminal care se prezintă mai degrabă ca un mid-range, ceva cu preț mai accesibil decât Priv și care vine cu un design mult mai apropiat de tiparul BlackBerry, cu butoanele fizice și celebra tastatură QWERTY la vedere. Un fel de Passport mai puțin pătrățos. Evident, Vienna este doar un nume de cod, probabil că la vedere va avea o altă denumire, ceva mai comercială. Deși la Priv aș fi preferat numele de cod pe care l-a purtat, Venice.

bb vienna 1

Mai multe detalii despre telefonul în cauză nu există încă, avem doar câteva fotografii de presă care par să fi scăpat de sub control. Sau doar un teasing foarte controlat din partea canadienilor, prin care vor să vadă reacția publicului la un nou Android.

via CrackBerry

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep