HomeFeaturedFocusBitDefender organizeaza concursul Pwn2Own IoT Village la DefCamp Bucuresti

BitDefender organizeaza concursul Pwn2Own IoT Village la DefCamp Bucuresti

defcamp

În cadrul evenimentului DefCamp de pe 19-20 decembrie din București BitDefender va organiza un concurs de hacking denumit ”IoT Village” în care echipele participante vor avea ca sarcină principală să găsească și să exploateze vulnerabilitățile existente sau plantate în mod special de organizatori în toate dispozitivele IoT propuse spre testare.

Ideea concursului mi se pare excelentă și binevenită în peisajul evenimentelor românești din zona de IT – tinerii din România au nevoie să se afirme și să își arate iscusința în ceea ce înseamnă detecția și exploatarea vulnerabilităților din sistemele informatice. Regulile sunt simple și sunt aproape identice cu cele din concursurile mari de tip Pwn2Own: participanții trebuie să descopere problemele de securitate și să creeze cod pentru a le exploata și din câte știu învingătorii vor pleca acasă cu aparatele pe care au reușit să le ”spargă”.

Dacă sunteți în București joi și vineri vă recomand să treceți pe la DefCamp pentru că nu o să vă pară rău, eu din păcate nu ajung săptămâna asta prin capitală.

Detalii mai multe despre DefCamp și concursul Pwn2Own IoT Village găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep