HomeFeaturedFocusEvolio iti da produsele cadou de Black Friday

Evolio iti da produsele cadou de Black Friday

Nu este primul an în care Black Friday, această sărbătoare comercială care ar trebui să țină o zi, se lungește pe la noi și ajunge să dureze un weekend, sau chiar o săptămână. Ba mai rău, poate fi chiar mutată. Așa că nu surprinde foarte mult faptul că Evolio anunță că reducerile sale de Black Friday vor dura tot weekendul.

Black Friday vine cu reduceri de preț substanțiale valabile pe parcursul întregului weekend, între 20 și 22 noiembrie. Astfel, clienții vor putea alege între oferte imbatabile precum smartphone-uri și tablete 3G de la 99 lei, dar și alte reduceri importante la o gamă extinsă de produse: ceasuri inteligente, camere video sport, GPS-uri și accesorii.

Însă faptul că unii norocoși care fac cumpărături pe evolioshop.com se vor putea alege cu banii pe cumpărăturile făcute înapoi, este o găselniță interesantă, despre care am considerat că merită să știți. Poate vă atrage ceva pe site-ul producătorului de dispozitive mobile și vă mai lovește și norocul.

Ce ofertă poate fi mai bună decât să-ți primești banii înapoi? Pe 20 noiembrie, în fiecare oră, un client primește banii înapoi pentru produsul comandat online pe evolioshop.com! Promoția include toate comenzile plasate pe parcursul zilei, indiferent de valoare, între ora 8.00 și 24.00.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep