HomeFeaturedFocusCum sa chinui un iPhone

Cum sa chinui un iPhone

Ăsta poate fi titlul unui serial la fel de lung ca și “Tânăr și neliniștit” pentru că imaginația oamenilor pare să nu aibă limite atunci când vine vorba despre așa-zisele teste care nu au altă menire decât generarea de trafic (mare parte pe spinarea iPhone-ului) pentru realizatorii lor. Nu văd niciun beneficiu real pentru utilizatorii de iPhone sau pentru potențialii cumpărători de terminal de la Apple.

Să luăm exemplul de astăzi. Un telefon bine ancorat în podea, cu un suport dedicat, construit special pentru toată această cascadorie, peste care vine roata din spate a unei motociclete sport, care pornește un drift static, un burn-out pe loc. Ideea este ca ecranul iPhone-ului să suporte frecarea infernală a cauciucului. Bun! Și acum, care este ideea? Cât de infime sunt șansele ca așa ceva să se întâmple în realitate? Cu ce ne ajută dacă știm că un iPhone nu va trece această probă (spoiler) chiar dacă ecranul său va rezista?

Un lucru este sigur! Ăia care au gândit așa test, sigur s-au bucurat de atenția publicului și și-au atras destul trafic zilele acestea. Așa că nu o să le dau numele, nu că le-ar păsa lor foarte mult.

Asta dacă nu cumva este și Apple implicat în acest proiect din care nu a ieșit deloc șifonat.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep