HomeFeaturedFocusFacebook de Windows 10 Mobile a iesit din Beta, poate fi instalat

Facebook de Windows 10 Mobile a iesit din Beta, poate fi instalat

facebook-windows-10-mobile

Semnele care ne arată că Microsoft se pregătește de lansarea oficială a lui Windows 10 Mobile sunt tot mai multe: după ce ieri am văzut prezentarea noutăților aduse de acest sistem de operare azi vedem că aplicații importante ies din stadiul Beta și par a fi finalizate. Zic doar par pentru că realitatea e cu totul alta: cel mai recent update de Outlook și Calendar m-au adus în imposibilitatea de a mai folosi clientul de email pe Lumia 640 cu Windows 10 Mobile build 10581. Dar nu despre asta vorbim acum, ci despre versiunea oficială a clientului Facebook.

Am scris de el mai demult și că deși arată mai bine, funcționalitatea lui lăsa mult de dorit, motiv pentru care revenisem la versiunea mai veche, făcută de Microsoft.

Azi citesc pe windowscentral că Facebook de Windows 10 Mobile a ieșit din stadiul beta și a ajuns la versiunea 10.1 (varianta precedentă pe care o am și eu instalată este la 8.3.7.0).

Încă nu știu cum funcționează pentru că link-ul Facebook for Windows Phone/Windows 10 Mobile îmi deschide în Windows Store tot varianta precedentă de Facebook. Dacă la voi merge, atunci puneți-o și ziceți-mi și mie dacă s-a schimbat ceva și funcționează cum trebuie.

Lucrul pe care îl veți vedea inițial este o nouă interfață, făcută să meargă cu Universal Windows Platform, adică să se redimensioneze corect pe mai multe tipuri de dimensiuni de ecrane și dimensiuni de fonturi. După ce reușesc să instalez și eu versiunea 10.1 revin cu impresii.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep