HomeFeaturedFocusMeitu V4 lansat oficial: camera foto frontala de 21 megapixeli

Meitu V4 lansat oficial: camera foto frontala de 21 megapixeli

De obicei, atunci când vorbim de vizita pe care un terminal mobil o face la TENAA, organismul care certifică aceste dispozitive pentru piața din China, este semn că un anunț oficial este pe aproape. Sau cel puțin așa am crezut până acum. Însă de la vizita făcută de Meitu V4 la TENAA, până astăzi, în momentul prezentării oficiale făcute de producător, au cam trecut două luni, semn că nu este musai ca cele două etape să se succeadă rapid. Oricum, cel puțin pentru fanii fotografiilor de tip selfie, așteptarea a meritat din plin, Meitu V4 fiind un smartphone care este mană cerească pentru aceștia. Camera foto frontală de 21 de megapixeli este argumentul suprem pentru această afirmație.

Nu este însă și singurul argument în favoarea acestui smartphone, mie îmi place și restul configurației, începând chiar cu camera foto principală, cu senzor tot de 21 de megapixeli. Mai avem un display AMOLED de 5 inchi, cu rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli), un chipset MediaTek MT6795, cu procesor octa-core (Cortex-A53) și GPU PowerVR G6200, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 64 GB, conectivitate LTE și un sitem de operare Android 5.1 Lollipop cu skin-ul MeiOS 2.5 peste. Apare însă o primă problemă, pentru un producător chinez, 548 dolari îmi pare cam mult, mai ales pentru piața din țara natală. Eu înțeleg că lumea se auto-pozează tot mai des, dar parcă este totuși prea mult.

Meitu-V4 silver

Nici nu mai contează că în peisaj a apărut și o versiune mai mică, un Meit V4s cu display de 4,7 inchi și rezoluție HD (720 x 1280 pixeli), care coboară puțin standardele și la chipset (un MediaTekMT6752), la sistemul de operare (Android 4.4 KitKat), dar și la camerele foto, care sunt de doar 13 megapixeli. În ciuda faptului că se păstrează cantitățile de memorie, 376 dolari este un preț cam aspru și pentru această versiune care ar trebui să fie cea ieftină.

Fiecare își face strategia comercială cum crede ce cuviință, însă eu am senzația că Meitu s-a cam grăbit. Sper să fiu contrazis, pentru că mie chiar îmi place telefonul, din punct de vedere fizic, are o formă inedită. Partea cu selfie-urile mă lasă destul de rece.

via Phones Review

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep