HomeFeaturedFocusFlip-phone day: Kyocera si Samsung reinvie formatul

Flip-phone day: Kyocera si Samsung reinvie formatul

Mai rar să vezi două materiale care tratează telefoane de tip flip-phone (am mai văzut și formula de clamshell) în aceeași zi. Nostalgicii acestui design al anilor 2000 au la dispoziție alegeri care le perimit o atenție maximă înspre partea de buget sau, din contră, orientarea înspre specificații de top. Numitorul comun, pe lângă forma inedită pentru prezent, este Android-ul. Spune și asta ceva despre sistemul de operare pentru dispozitive mobile al Google.

Kyocera atacă segmentul de jos, un entry-level (cel puțin la nivel de specificații) și propune un flip-phone rugged, dedicat celor dinamici și prea puțin preocupați de bunăstarea telefonului lor. Kyocera E4710, un smarthone pe cale să fie prezentat oficial, va propune un display de 2,6 inchi și 240 x 320 pixeli în rezoluție (153 ppi densitate), un acumulator de 1530 mAh, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o memorie internă de 4 sau de 8 GB. Plus un Android 5.1 Lollipop și o certificare de tip IP care să îi asigure rezistența la apă.

Da, știu, este o configurație subțirică rău. De aici am dedus eu că și prețul ar trebui să nu sară prea mult în sus. Însă pentru cei cu pretenții de ordin tehnic mult mai greu de satisfăcut, intră în scenă un nume mult mai greu din industria de smartphone, Samsung, cu un produs cu un nume pe măsură: Galaxy Golden 3! Nu unul, ci două ecrane de 3,9 inchi și  768 x 1280 pixeli, un procesor octa-core de 2,1 GHz, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 64 GB, două camere foto, de 16 și de 5 megapixeli și, așa cum spuneam, un Android 5.1.1. Lollipop. Altă viață, alt buget!

Nici unul dintre aceste telefoane nu a fost încă prezentat oficial, toate informațiile provin din surse mai puțin ortodoxe. De asemenea, mă aștept ca la ambele să existe disponibilități drastic limitate geografic, așa că europenii care vor un format devenit clasic, mai au nevoie de ceva răbdare.

via MobiPicker

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep