HomeFeaturedFocusHTC One X9, un posibil motiv de ingrijorare

HTC One X9, un posibil motiv de ingrijorare

După One M9, cel devenit clasic prin continuarea pe care o aduce seriei și mai noul (și în același timp ineditul) One A9, proaspăt lansat în România, apar informații care ne fac să credem că taiwanezii de la HTC încep să fie îndrăgostiți de cifra 9. Și asta nu ar fi musai rău, dar ce ne facem anul viitor, că eu unul nu prea îmi dau seama cum o vor scoate la capăt cu numerotarea asta. Dar mai bine să îi lăsăm pe ei să își bată capul cu asta și să ne întoarcem puțin înspre HTC One X9, despre care se spune că va fi viitorul terminal de top de la HTC (iar X-ul din denumire obligă la așa ceva). Deocamdată toate informațiile despre el sunt neoficiale și provin din surse îndoielnice, așa că o doză serioasă de scepticism nu strică.

HTC-One-X9

E drept, un display QHD (1440 x 2560 pixeli), combinat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820 sau MediaTek Helio X20 (acesta din urmă cu procesor deca-core), cu o memorie RAM de 4 GB, o cameră foto principală de 23 megapixeli, stocare internă de 64 sau de 128 GB și un acumulator de 3500 mAh, nu arată deloc rău și ar reprezenta o mare șansă de redresare pentru HTC.

Însă este nevoie și de o politică mai realistă de prețuri. În condițiile în care A9 se vinde în România cu aproximativ 2400 de lei (și vorbim de versiunea cu 2 GB de memorie RAM), perspectiva prețului pentru One X9 este înfricoșătoare. Ceva timp cred că mai este până la informații oficiale despre acest terminal, așa că HTC are timp să așeze puțin lucrurile.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep