HomeFeaturedFocusCum arata HTC One X9 (foto si specificatii)

Cum arata HTC One X9 (foto si specificatii)

Se pare că avem și prima confirmare oarecum oficială a faptului că HTC One X9 nu este deloc o bestie de smartphone, lucru pe care l-am cam intuit în momentul în care au apărut primele informații despre acest viitor terminal și care a fost confirmat ceva mai târziu de către niște leaksteri mai de încredere. Acum apar primele specificații care îi sunt atribuite acestui telefon, precum și câteva fotografii cu el. Ați ghicit, lucrul acesta este posibil cu ocazia vizitei făcute la TENAA, o instituție pe care am tot pomenit-o în ultima vreme. Se pare că au avut destulă treabă! Se vede că weekendul este altfel în China.

htc one x9

Așadar, se pare că HTC One X9 va avea un display IPS full HD de 5,5 inchi, în spatele căruia va pulsa un chipset de proveniență încă necunoscută, cu procesor octa core de 2,2 GHz. Memoria RAM va fi de 2 GB, iar stocarea internă de 16 GB. Lucrurile se tot subțiază, astfel că cele două camere foto vor fi de 13 și de 5 megapixeli, iar la nivel de sistem de operare vom avea un Android 5.0.2 Lollipop.

Din punct de vedere fizic, telefonul va avea 153,2 x 75,9 x 7,99 milimetri și va cântări 174 grame. Este evident că nu este un flagship, încep să mă întreb dacă nu cumva HTC vrea să renunțe la seria Desire și X9 este un fel de înlocuitor. Vom vedea la începutul anului viitor, atunci când se preconizează că va vedea lumina zilei One X9. Atunci vom avea, probabil și un preț pentru acest smartphone, unul de care va depinde în bună măsură succesul său.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep