HomeFeaturedFocusMotorola DROID Turbo 2, un smartphone chinuit

Motorola DROID Turbo 2, un smartphone chinuit

Parcă în încercarea de a nu lăsa doar iPhone-ul la mâna celor cu idei dubioase de teste de rezistență (nu mai departe de ieri am văzut un iPhone călcat cu motocicleta), Motorola DROID Turbo 2 suferă și el de tratamente similare. Însă în cazul său lucrurile par mult mai lineare și monotone, toată lumea îl aruncă cu ecranul de asfalt. Mult-lăudatul Shatter-Screen este pus la treabă mereu. Singura variabilă este dată de înălțimea de la care este trântit terminalul.

S-a întâmplat și în cadrul show-ului de televiziune Good Morning America, de la ABC, în cadrul unei emisiuni speciale dedicate informării cetățenilor asupra mijloacelor de protecție a telefoanelor lor mobile. Totul a pornit de la un studiu care a relevat faptul că din 2007 până în prezent, americanii au cheltuit 24 de miliarde de dolari doar pe reparat ecrane sparte sau zgâriate pentru smartphone. O sumă imensă, care ar putea fi scăzută semnificativ prin folosirea unor accesorii sau prin achiziționarea unor telefoane mai rezistente. De fapt, aici bătea subiectul emisiunii și nu m-aș mira ca Motorola să fi gândit acest proiect și să fi plătit către ABC o factură pentru această emisiune. De fapt, având în vedere prezența unui oficial Motorola în fața camerelor, sunt destul de sigur de acest lucru.

Mai ales că telefonul s-a descurcat de minune la drop-testul realizat de către cei de la ABC. Lucru care mă face să îmi doresc să în văd cât mai repede în Europa, acolo unde zvonurile spun că DROID Turbo 2 va veni sub numele de Moto X Force.

Legat de clipul de mai jos, vă rog să remarcați cum domnișoara reporter de la ABC, asista la drop test în fustiță și sandale, dar își protejează grijuliu ochii cu o pereche de ochelari de protecție.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep