HomeFeaturedFocusSamsung Gear S2 disponibil in Romania din 12 noiembrie

Samsung Gear S2 disponibil in Romania din 12 noiembrie

Gear S2 black

Ceasul inteligent Samsung Gear S2 a ajuns și în România și va fi disponibil în magazine începând cu data de 12 noiembrie în două variante: carcasă și brățară gri sau carcasă argintie și brățară albă. Samsung Gear S2 clasic va fi disponibil cu o carcasă neagră și brățară de piele.

„Samsung a fost un pionier pe segmentul smartwatch-urilor prin lansarea seriei Gear, a continuat cu Gear Fit și Gear S, iar acum ne bucurăm să aducem smartwatchul Samsung Gear S2 mai aproape de utilizatorii români. Suntem convinși că designul circular și cadranul rotativ, precum și compatibilitatea cu o varietate de smartphoneuri cu sistemul de operare Android îi vor asigura succesul pe piață,” a declarat Alexandru Costache, Head of Product Management Telecom, Samsung Electronics România.

Samsung Gear S2 este un gadget wearable ce are 11,4 mm grosime și un design compact și foarte ușor. Beneficiază de ecran circular de 1,2 inci și rezoluție de 360×360 (302 ppi), funcționează cu Samsung Tizen, fiind motorizat de un procesor dual core optimizat, la 1GHz.

 

 

 

Gear S2 white_back

Prețurile la care se vor vinde modelele Samsung Gears S2 se învârt în jurul la 1700 de lei. eMAG îl are deja listat (aici) la 1679 de lei.

Am cerut un sample pentru testare și imediat ce va ajunge la noi o să vă spunem mai multe despre el. Pe baza informațiilor citite până acum Gear S2 este un mare pas înainte făcut de Samsung în zona de smartwatch. Rămâne să ne lămurim dacă e chiar așa, pentru că la prețul de aproape 400 EUR decizia de cumpărare nu e chiar ușoară.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep