HomeFeaturedFocusNoi detalii despre Samsung Galaxy A9

Noi detalii despre Samsung Galaxy A9

Despre acest terminal viitor de la Samsung, Galaxy A9, am mai vorbit cu ocazia primelor specificații care au ieșit la iveală pe canale mai puțin ortodoxe, prilej cu care m-am vărsat și of-ul pe sistemul de numerotare și denumire al terminalelor pe care îl practică majoritatea producătorilor mari. Acum au apărut câteva confirmări ale informațiilor de atunci, precum și câteva detalii noi. În primul rând, se confirmă chipset-ul Qualcomm Snapdragon 620 (MSM8976) cu procesor octa-core, patru nuclee Cortex-A72 fiind tactate la 1,8 GHz și patru Cortex-A53 fiind tactate la 1,4 GHz.

De asemenea, din informațiile scurse după ce telefonul a mai trecut odată pe la Geekbench, se confirmă și cantitatea de memorie RAM, care va fi de 3 GB.

Chiar dacă informațiile sunt destul de puține (lucru care mă face să speculez că nu îl vom vedea pe Galaxy A9 la față anul acesta), telefonul arată destul de interesant. L-aș poziționa în partea de sus a segmentului mid-range, însă mai important este cum îl va poziționa Samsung prin perspectiva prețului. Este factorul decisiv pentru succesul acestui telefon (și regula este valabilă în general) și sper că îi vom vedea pe coreeni punând în aplicare declarația lor conform căreia vor micșora prețurile pentru toate terminalele lor. Ar fi un semn evident că au înțeles, în sfârșit, că brand-ul Samsung nu mai este suficient pentru a vinde un terminal.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep