HomeFeaturedFocusUn monstru se arata: ZTE Nubia Z11

Un monstru se arata: ZTE Nubia Z11

Chiar dacă este vorba despre un smartphone care nu și-a făcut încă apariția oficial, avem deja destule informații ajunse la urechea presei prin canale mai puțin ortodoxe, încât să putem afirma, fără urmă de ezitare, că vorbim de un adevărat flagship. În plus, pentru a ne convinge că și la nivel de aspect fizic telefonul este impresionant, au scăpat și câteva fotografii de presă. Deși semnele ar indica o lansare oficială iminentă, vorba circulă că doar la începutul anului viitor va vedea lumina zorilor comerciali această adevărată bestie a telefoanelor smart.

Nubia-Z11-details-1

Și dacă un chipset Qualcomm Snapdragon 820 cu GPU Adreno 530, un display de 5,2 inchi QHD (1440 x 2560 pixeli și 565ppi), o memorie RAM de 4 GB, stocare internă de 128 GB, cameră foto principală de 20,7 megapixeli și una frontală de 13 megapixeli nu reprezintă suficiente argumente pentru a justifica titulatura pe care am ales-o, atunci poate vă va impresiona tehnologia Frame Interactive Technology (FIT), care permite, datorită ecranului fără margini edge-to-edge, utilizarea părților laterale ale telefonului în diferite scopuri, prin atingerea sau swipe-ul lor.

Renders-of-ZTE-Nubia-Z11-show-off-gorgeous-front-panel (1)

Eu zic că ZTE Nubia Z11 este clar un telefon interesant și s-ar putea să fie chiar și atractiv din punctul de vedere al prețului, pentru că producătorul chinez are o strategie sănătoasă din acest punct de vedere. Însă, pentru a avea un succes garantat, mai este nevoie și de o disponibilitate globală. Aici stă cheia reușitei pentru acest smartphone și, în general, pentru producătorii din China care știu să facă telefoane chiar OK.

via PhoneRadar

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep