HomeFeaturedFocusAlcatel Fierce XL, un low-budget cu suflet mare

Alcatel Fierce XL, un low-budget cu suflet mare

Că vorbim despre un smartphone low-budget ne putem da seama cu ușurință, atât din lista de specificații tehnice ale acestui dispozitiv, cât și din prețul de 139 de dolari pe care producătorul îl recomandă. Parte cu sufletul mare vine din declarația unui oficial de-al companiei, care a făcut o declarație destul de greu de înțeles și cu siguranță prea sforăitoare pentru un telefon atât de mic:

“A smartphone has to be more than a respectable list of specs, it has to deliver an engaging and value-focused consumer experience, and this is where Fierce XL delivers.” Declarația plină de suflet îi aparține lui Jon Maron, Vice President of Marketing and Communications al Alcatel OneTouch.

Cât despre partea de specificații tehnice, Alcatel Fierce XL nu iese aproape cu nimic în evidență. Am mai vorbit despre el când încă nu fusese anunțat, pentru că există și o variantă cu Windows 10. Însă acum vorbim despre versiunea cu Android. Un display IPS de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p), lucru care duce la o densitate de 267ppi, un chipset Qualcomm Snapdragon 210 cu procesor quad-core de 1,1 GHz (Cortex-A7), o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, un Android 5.1.1 Lollipop, conectivitate LTE și un acumulator de 2500 mAh. Plus un cuplu de camere foto, de 8 și respectiv de 2 megapixeli, ambele îmbogățite cu câteva funcții software de la Polaroid. Aici apare acel ceva care evidențiază totuși telefonul. Eu aș spune că raportul preț specificații este unul destul de atractiv. Și țineți cont puțin și de partea cu sufletul, da?

Comercial vorbind, terminalul tocmai a devenit disponibil în Statele Unite, deocamdată exclusiv în rețeaua MetroPCS. Sunt destul de sigur că îl vom mai vedea, probabil cu un alt nume (deja este dat aproape sigur și pentru T-Mobile). Este o tactică destul de des întâlnită la Alcatel.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep